Ispiši ovu stranicu
Petak, 22 Svi 2020 22:22

Silvio Nardelli; Iako nemam osobne ambicije za mjesto Saborskog zastupnika, zahvaljujem Županijskom odboru na prijedlogu

Županijski odbor Hrvatske demokratske zajednice na jučer održanom sastanku u Vrtovima Sunca u Orašcu sastavio je listu prijedloga kandidata za desetu izbornu jedinicu. Među devet predloženih kandidata od kojih će središnjica stranke u Zagrebu izabrati četiri, predložen je i općinski načelnik Silvio Nardelli.

- Počašćen sam prijedlogom za kandidata na listi za Sabor, zahvaljujem se predlagateljima i svim članovima Županijskog odbora koji su podržali prijedlog. Nemam osobne ambicije za mjesto Saborskog zastupnika, a mislim da će Središnji odbor HDZ-a izabrati četiri imena koja će najbolje pridonijeti kvaliteti liste u našoj izbornoj jedinici. S obzirom da je potrebno teritorijalno zastupiti cijelu Županiju, ne vjerujem da ću u konačnici biti na listi desete izborne jedinice  -  rekao je načelnik Nardelli.

Iako ste rekli da nemate ambicije za Sabor i ne vjerujete da ćete biti na listi ipak moramo postaviti pitanje bi li mjesto Saborskog zastupnika bilo lakši posao od sadašnjeg posla Općinskog načelnika.

- Kao Načelnik svakodnevno se suočavam s nizom problema i moram donositi odluke za koje osobno preuzimam odgovornost. Mislim da je posao Saborskog zastupnika u tom pogledu lakši, jer si dio tima koji zajednički donosi odluke, a time i dijeli odgovornost - poručio je općinski načelnik.